Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 1 results from a total of 1

| Issue 1

Si e perceptojnë studentët shkencën dhe teknologjinë?

Përkthyer nga Eris Duro. Svein Sjøberg dhe Camilla Schreiner nga Universitetii i Oslos, në Norvegji, shpjegojnë se si po studiojnë sjelljet e të rinjve kundrejt shkencës dhe teknologjisë.

Ages: not applicable;
Topics: Resources