Articles

Filter
Age group
Topic
Filter

Showing 3 results from a total of 3

| Issue 23

Kromozomet qe shpërthejne: si fillon kanceri

Përkthyer nga: Klodiana Jani. Tumoret e trurit janë një nga shkaqet më të zakonshme të vdekjes tek fëmijët - dhe mund të fillojë kur kromozomet veçohen gjatë ndarjes qelizore.

Ages: 16-19;
Topics: Biology, Health